/

Søk
Close this search box.

Prisendring 2018-2019

Vi har i det store og hele klart å fastholde våre priser i de siste årene, men fra og med 01.01.2019 må vi dessverre gjøre noen justeringer. Ber om forståelse for at vi med bakgrunn i økte i behandlingsavgifter, samt endringer i totalindeks for transport og konsumprisindeks, justerer prisene for leie og behandling med inntil 3,5 %, samt tømming og transport med inntil 6,5 %.

Importrestriksjoner i det asiatiske markedet for gjenvinning av plast har ført til at markedssituasjonen for avsetning av plast er kritisk og historisk dårlig. Dette har ført til historisk lave priser og gjort det nesten umulig å få avsetning på enkelte plastkvaliteter. På bakgrunn av dette ser vi oss nødt til å justere prisene på plastkvaliteter som følge av kostnadene forbundet med håndtering av plast.

Behandling av 240 liter sekk med emballasje mykplast: 34,- pr. sekk

Behandling av 800 liter sekk med emballasje mykplast:   76,- pr. sekk

Behandling av 240 liter sekk med emballasje hardplast: 41,- pr. sekk

Behandling av 800 liter sekk med emballasje hardplast:   84,- pr. sekk

Behandling pr. kg emballasje mykplast = 0,28 kr.

Vi håper situasjonen for emballasje plast er forbigående slik at en positiv utvikling for plast vil komme våre kunder til gode igjen etter hvert.

Minner for øvrig om at ny personverlov (GDPR) har tredt i kraft, og at sikkerhetsmakulering av dokumenter kan være en effektiv og grei løsning i denne sammenheng. Les mer om dette her.

Del: