/

Søk
Close this search box.

Ekstra slamtømming

Dersom du har behov for tømming utenom vanlig rutetømming, kan du bestille ekstra- eller nødtømming

Ekstra/nødtømming

Ved noen tilfeller kan det være behov for tømming av slamtanken, utenom den ordinære ruta.

Årsaker til at det kan være behov for tømming, er at innløpet eller utløpet til tanken har gått tett. Eller at tanken har blitt full. Før du bestiller ekstra/nødtømming, kan det være greit å prøve å røre i tanken, om det skulle vise seg at noe ligger for utløpet, kan dette være alt som skal til, for å slippe ekstra tømming.

Dersom du har behov for tømming av tanken utenom oppsatt rute, kan dette gjøres mot et tillegg i pris. Det er to satser for tømming utenom oppsatt rute; ekstratømming utføres når som helst de neste 7 dagene og tømmetidspunkt bestemmes av sjåførene. Nødtømming utføres innen 24 timer eller en konkret dag som er bestemt av kunden. I henhold til forskrift er pris for ekstratømming ordinær tømmepris pluss ett tillegg på 150 % på oppmøteprisen. For nødtømming er pris lik ordinær tømmepris pluss et tillegg på 400 % på oppmøteprisen. Pris avhenger av om ordinær rutetømming må utføres eller kan forskyves. Ta kontakt med Fosen Renovasjon for pris.

Ved behov for nødtømming ring vårt kontor: 73 85 85 90.

Utenom åpningstid, ring vakttelefon: 99 43 66 75.

Bestill ekstra/nødtømming

Fyll inn skjemaet under for å bestille ekstra/nødtømming av slam. Ved nødtømming må vi i tillegg varsles på ett av telefonnumrene over for at tidsfristen på 24 timer skal gjelde.