/

Søk
Close this search box.

Ny tømmekalender: Ikke lenger fast tømmedag

Fra og med 1. januar 2024 har du ikke lenger fast tømmedag. Endringen er helt nødvendig for å bedre arbeidsbelastningen for renovatørene.

I hovedsak innebærer endringen at alle tømmeruter skyves fram ved helligdager. Selv om din rute opprinnelig ikke har tømming på en helligdag, vil også din tømmedag forskyves. Dersom det er to helligdager på rad, vil tømmingen forskyves tilsvarende dager for alle ruter.

Fosen Renovasjon IKS skjønner at endringen kan skape misnøye, men håper på forståelse og understreker hvor viktig dette er for renovatørene våre.

Tidligere har renovatørene jobbet doble skift og hatt mye overtid i forbindelse med innkjøring av helligdager. Dette har vært svært belastende i en tid hvor det ofte også er svært krevende kjøreforhold.

Formann for renovatørene, Sandis Simanovskis, ser fram til endringen som vil redusere behovet for doble skift og overtid. Han gleder seg til å tilbringe mer tid med datteren sin i høytidene. Se hele saken der han og Tone-Lise Groven (transportleder på innsamlingsavdelingen) blir intervjuet her: https://www.adressa.no/annonsorinnhold/v/ny-toemmekalender-dette-betyr-det-for-deg/

Del: