Hold Midt Norge Rent 1.mai-20.juni 2017


Norske strender er fulle av sneiper, plastflasker, engangsgriller, poser, tauverk, gamle dekk, flasker, bokser og glasskår. Fortsetter denne forsøplingen vil det i 2050 være mer søppel enn fisk i havet. Funnet av Gåsnebbhvalen utenfor norskekysten med over 30 plastposer i magen var en brutal påminnelse om hvor alvorlig det står til.

Håper du blir med og rydder midt-norske strender for søppel?

 

Vil du rydde en strand, kan du hente sekker gratis på rådhusene i Bjugn, Ørland, Rissa og Åfjord kommune. Vi har også sekker her på kontoret til Fosen Renovasjon.

For å registrere ryddeaksjonen din, går du inn på http://www.holdmidtnorgerent.no. Når du har registrert aksjonen der, får vi beskjed om hvor  du rydder og du blir påmeldt i en konkurranse om å blir årets strandrydder.

Ring oss gjerne enten før dere rydder, eller etterpå, slik at vi vet hvor vi skal hente sekkene. Det som vi ikke kan ta med på renovasjonsbilen, er det uteseksjonen i våre kommuner som henter inn. Avfallet som blir ryddet, må settes ved veien der hvor renovasjonsbilen kjører forbi.

Fotokonkurranseinstagram logo
Ta bilder mens du rydder og legg det ut på Instagram med hashtag #holdmidtnorgerent. Vi trekker flere vinnere gjennom kampanjeperioden 1. mai-20. juni. NB! Husk at bildene må legges ut av noen med «åpen profil» for å være med i konkurransen.

Bli Årets strandrydder i Midt-Norge og vinn 10.000,-
Alle som har meldt inn sin ryddeaksjon til oss, er med i trekningen. Vi trekker ut et ryddelag blant alle som deltar i Hold Midt-Norge rent.

Bli årets strandrydder i ditt nærområde og vinn 5.000,-
Vi trekker også ut lokale strandryddere i Fosen Renovasjon IKS sine kommuner, der er premien 5.000,-

banner 1150x438